"Zimska panorama Dubovca 2017."

Naziv: "Zimska panorama Dubovca 2017." - autorska fotografija Dinka Neskusila formata 30x45 cm (A3), vrhunski print (epson premium glossy photo paper)

Za opstanak web stranice www.kafotka.net potrebna je Vaša pomoć.
Za svaku vašu novčanu donaciju web stranici www.kafotka.net u visini od 100 ili više kuna dobivate na poklon autorsku fotografiju po vlastitom izboru iz galerije na linku http://kafotka.net/galerija/foto-donacija
Fotografije su vrhunski print veličine 30x45 cm.
Dovoljno je da uplatite Vašu donaciju na IBAN: HR4524000081110145623 (KAFOTKA – UDRUGA FOTOGRAFA, Miroslava Krleže 6, Karlovac) i odaberete fotografiju iz galerije na linku http://kafotka.net/galerija/foto-donacija i točan naziv (ime fotografije) pošaljete na email  kafotka.donacije@gmail.com i kroz par dana fotografija stiže na Vašu adresu.
Sve fotografije možete pogledati i u većoj rezoluciji (veličini) „klikom“ na malu „kućicu“ ispod fotografije koju želite.

Za sva pitanja i nejasnoće možete koristiti email kafotka.donacije@gmail.com

povećaj fotku!

Sva prava fotografija postavljenih na kafotka.net su pridržana od strane njihovih autora ili vlasnika i bez autorovog se pismenog odobrenja ne smiju kopirati niti upotrebljavati na bilo koji način. ALL RIGHTS RESERVED.