"Koranska balerina"

Naziv: "Koranska balerina" - autorska fotografija Dinka Neskusila formata 30x45 cm (A3+), vrhunski print (epson premium glossy photo paper)

Za opstanak web stranice www.kafotka.net potrebna je Vaša pomoć.
Za svaku vašu novčanu donaciju web stranici www.kafotka.net u visini od 100 ili više kuna dobivate na poklon autorsku fotografiju po vlastitom izboru iz galerije na linku http://kafotka.net/galerija/foto-donacija
Fotografije su vrhunski print veličine 30x45 cm (A3+).
Dovoljno je da uplatite Vašu donaciju na IBAN: HR4524000081110145623 (KAFOTKA – UDRUGA FOTOGRAFA, Miroslava Krleže 6, Karlovac) i odaberete fotografiju iz galerije na linku http://kafotka.net/galerija/foto-donacija i točan naziv (ime fotografije) pošaljete na email  kafotka.donacije@gmail.com i kroz par dana fotografija stiže na Vašu adresu.
Sve fotografije možete pogledati i u većoj rezoluciji (veličini) „klikom“ na malu „kućicu“ ispod fotografije koju želite.

Za sva pitanja i nejasnoće možete koristiti email kafotka.donacije@gmail.com

povećaj fotku!

Sva prava fotografija postavljenih na kafotka.net su pridržana od strane njihovih autora ili vlasnika i bez autorovog se pismenog odobrenja ne smiju kopirati niti upotrebljavati na bilo koji način. ALL RIGHTS RESERVED.